dinsdag 16 december 2014

It's the most wonderful time of the year

Kerst is meer dan alleen kerstavond, 1e kerstdag en 2e kerstdag. Ik vind dat de dagen voor kerst ook meetellen. De dagen voor kerst vind ik dan ook bijna net zo leuk als kerst zelf. Ik word altijd zo vrolijk van deze tijd van het jaar, er hangt een gezellige sfeer en alles mag en kan!  


Een lijstje van 7 dingen waarom de dagen voor kerst zo leuk zijn.

1.       Eindeloos kerst guilty pleasures luisteren.
Of nou eigenlijk.. je moet haast wel. Overal hoor je kerstmuziek, maar stiekem zijn die liedjes toch best wel leuk en het zorgt vooral voor een gezellige sfeer.

2. Onbeschaamd warme chocolademelk met een flinke dot slagroom drinken.
Met de nadruk op slagroom, want dat is natuurlijk het lekkerst.

3. Voor de 9284ste keer je favoriete kerstfilm kijken.
Ook al heb je Home Alone al zo vaak gezien dat je hem kunt dromen, hij blijft leuk! Het hoort er natuurlijk ook een beetje bij, zonder een leuke kerstfilm is kerst niet compleet.

4.       Het huis over de top versieren. 
Met kerst mag het, helemaal over de top gaan met je interieur. Dit jaar hebben wij in ons studentenhuis een roze-versierde boom. Lekker fout, maar stiekem wel heel leuk! 

5. Kerstkaartjes ontvangen.
Het vinden van een persoonlijk kaartje in de brievenbus is leuk. Helaas krijgen we tegenwoordig bijna nooit meer een kaartje per post. Behalve met kerst. Extra leuk dus!

6.Het shoppen van een nieuwe kerstoutfit. 
Kerst is een goed excuus om weer een nieuwe outfit te shoppen. Dezelfde outfit als vorig jaar met kerst, nee dat kan echt niet! Toch dames?!

7. Lekker warm binnen zitten terwijl het buiten koud en donker is. Het liefst met een dekentje, dikke sokken en een kachel. Het is natuurlijk nog beter als je het combineert met nummer 2 en 3.

Fijne pre-kerst! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten